Bel Ons 06 - 39759180
KvK 51613700 BTW ID NL001600317B71

Wie is Trustfull BHV

Wie is Trustfull BHV

Wie is Trustfull BHV

Trustfull BHV is opgericht door ervaren brandweerpersoneel met jarenlange ervaring in het opleiden en het oefenen van manschappen van brandweerkorps Amsterdam- Amstelland en omgeving.

Trustfull BHV is gespecialiseerd in het verzorgen van praktijkgerichte en op maat gemaakte trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO. Trustfull BHV is uw opleider als het gaat om bedrijfshulpverlening en EHBO binnen uw bedrijf of instelling. wij zullen samen met u oefen scenario’s trainen die aansluiten bij uw bedrijfsvoering.

Neem contact op
fotos BHV 006

Waarom Trustfull BHV

Trustfull BHV is gecertificeerd en aangesloten bij ERR ( Europese Reanimatieraad) en NIKTA (Nederlands instituut voor kwaliteitzorg training en advies). NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024. Onze professionaliteit is door het opleidingsinstituut goedgekeurd en onze competenties worden continu gemonitord. Wij zijn gecertificeerd om de competenties van de kandidaten te boordelen en te toetsen.

Kinderopvang

Het ministerie van sociale zaken is met branchepartijen Brancheorganisatie Kinderopvang tot een akkoord gekomen voor kwaliteitsverbetering in de kinderopvang. Het plan heet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK). Werk jij als gastouder? Of ben je werkzaam in de kinderopvang? Dan worden er bepaalde eisen gesteld aan jouw kennis en vaardigheden van eerste hulp. Trustfull BHV is ook gespecialiseerd in EHBO voor kinderen en baby’s.

Incompany

Trustfull BHV stemt de BHV- trainingen zoveel mogelijk af op de behoefte  van uw organisatie. De trainingen worden Incompany gegeven, dat betekent dat wij bij u op locatie komen en maatwerk kunnen leveren. Incompany trainingen worden afgestemd op scenario’s die zich binnen uw organisatie kunnen afspelen. De trainingen zijn gericht en specifiek.

 

Vergoedingen zorgverzekeraar EHBO cursus

Een EHBO of reanimatiecursus wordt meestal vergoedt vanuit de aanvullende verzekering omdat zij het belang van preventie – ‘voorkomen is beter dan genezen’ – inzien. Een vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en welke aanvullende module(s) er zijn afgesloten. Een EHBO cursus wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Informeer altijd even bij je verzekeraar voor de exacte gegevens en vergoedingen. De cursus dient altijd eerst zelf betaald te worden en vervolgens kun je een declaratie indienen. Hiervoor dien je meestal je factuur en certificaat in.

Neem contact op